CURSURI EDUCAȚIONALE / WORKSHOPURI MEDICALE

Stimați participanți, vă informăm că înscrierea la cursuri educaționale și workshopuri medicale se efectuează on-line în cadrul procesului de înregistrare la Conferință, locurile pentru participanți fiind limitate. Aceasta implică respectarea principiului „primul venit – primul servit”.

Cursurile educaționale și workshopurile medicale se vor desfășura pe data de 19 octombrie. Pentru a afla mai multe detalii, vă rugăm să consultați sinopsisurile atașate ce arată, respectiv, modalitatea desfășurării, moderatorii, programul etc, ceea ce este foarte important pentru a face o alegere ce ar corespunde așteptărilor Dumneavoastră.

Datele de conectare și acces la cursurile educaționale și workshopurile medicale vor fi transmise în perioada 17-18 octombrie, prin e-mail, pe adresa furnizată la momentul înregistrării la eveniment.

Participarea la lucrările Conferinței, inclusiv la cursuri educaționale și workshopuri medicale este acreditată cu credite de educație medicală continuă, iar certificate de participare electronice vor primi doar participanții înregistrați în prealabil și care vor participa, fizic sau conectați online (după caz) la platformele de video-conferință utilizate de organizatori.

Cursurile educaționale și workshopurile medicale sunt centrate pe componenta aplicativă și vin să îmbunătățească competențele specialiștilor pe profiluri tematice, după cum urmează:

TERMENE LIMITĂ
ÎNREGISTRARE ONLINE
APLICARE REZUMAT
ȘABLOANE