Instrucțiuni pentru înregistrare

Pentru a vă înscrie la eveniment accesați Înregistrare.

Înregistrarea la Conferință se realizează on-line prin completarea Formularului respectiv. 

 1. Vă rugăm să completați câmpurile cu atenție, utilizând semnele diacritice ale limbii române.
 2. Comitetul organizatoric vă mulțumește anticipat pentru indicarea corespunzătoare a datelor personale, ce vor facilita comunicarea cu Dumneavoastră cu privire la Conferință. 
 3. Pentru orice întrebare Vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: conferinta.anuala@usmf.md 
 4. IMPORTANT! Vă recomandăm să scrieți numele de familie și prenumele conform actului de identitate (complet și cu semne diacritice), întrucât acestea vor figura pe certificatul de participare întocmai cum le-ați completat în Formularul de înregistrare.
 5. Scrierea incompletă și/sau incorectă a numelui de familie și prenumelui poate duce la invalidarea certificatului de participare creditat EMC de către instituțiile naționale abilitate. După expirarea termenului-limită de înregistrare nu vor fi acceptate reclamații și rectificări.
 6. Datele cu caracter personal colectate sunt următoarele: numele de familie și prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail. Datele sunt prelucrate cu responsabilitate în următoarele scopuri:
 • comunicare și feedback;
 • analiza statistică a profilului participanților (statutul academic, specialitatea, preferințele tematice, domeniul de interese, participare la conferință cu sau fără rezumat etc.);
 • evaluarea și publicarea rezumatelor științifice;
 • realizarea programului științific;
 • certificarea participanților.
TERMENE LIMITĂ
ÎNREGISTRARE ONLINE
APLICARE REZUMAT
ȘABLOANE

© 2023 USMF „Nicolae Testemițanu”