ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pentru că este un eveniment de învățare și dezvoltare, care oferă oportunitatea de a încorpora noi cunoștințe prin participarea la 26 sesiuni în secții pe 8 profiluri tematice cu posibilitatea de a publica rezumate științifice în Culegerea de rezumate, de a participa la Conferință cu o prezentare orală scurtă (7-10 min) sau de a modera un poster; de a dobândi noi abilități practice și teoretice prin participarea la cursuri educaționale și workshop-uri medicale. Conferința este locul perfect pentru a lărgi orizonturile profesionale participând în mod activ la prelegerile State of the Art Lectures ținute de profesioniștii internaționali. În cadrul Conferinței aveți oportunitatea de a participa la concursuri de performanță științifică, iar participarea la Expoziție vă permite să prezentați cele mai importante realizări din anul curent.

Recomandăm să consultați secțiunea portalului pentru a vă decide la care sesiune să vă înregistrați. Veți vedea toate sesiunile conferinței și subdiviziunile afiliate fiecărei sesiuni, în funcție de care vă recomandăm să vă alegeți sesiunea la care doriți să aplicați un rezumat sau pur și simplu să audiați cele mai bune rapoarte din domeniul respectiv.

În mod obișnuit, confirmarea de înregistrare o primiți prin e-mail imediat după înregistrarea propriu-zisă la adresa indicată de dvs. în procesul de înregistrare. Dacă acest lucru nu s-a petrecut, vă recomandăm să verificați mesajele de tip SPAM. Uneori, accidental, notificările expediate prin e-mail pot fi percepute ca mesaj nedorit (SPAM). Dacă nu găsiți e-mailul de confirmare nici în lădița SPAM, atunci expediați un e-mail organizatorilor la adresa conferinta.anuala@usmf.md pentru elucidarea situației.

În ziua precedentă începerii Conferinței veți primi prin e-mail datele de acces la eveniment. Vă rugăm la înregistrare să furnizați o adresă de e-mail validă. Evenimentele difuzate prin intermediul platformei privesc.eu vor fi disponibile pe pagina web a Conferinței, în meniul principal (compartimentul LIVE) și pe pagina https://usmf.md/ro

Da, participarea la Conferință este acreditată cu credite de educație medicală continuă.

Pentru a primi certificate de participare cu credite de educație medicală continuă trebuie să întruniți cel puțin 2 condiții:

  • să fiți înregistrat la Conferință în termenul stabilit (formularul de înregistrare)
  • să participați online sau fizic (după caz) la cel puțin un eveniment din cadrul lucrărilor Conferinței.

Certificatele de participare electronice vor fi disponibile pe pagina conferinței (Compartimentul ARHIVA) în săptămâna următoare evenimentului.

Rezumatele încărcate de participanți vor fi evaluate de către Comitetul științific al Conferinței. Rezultatele evaluării vor fi făcute publice după data de 10 iulie curent, fiind afișată lista rezumatelor acceptate pe pagina web a Conferinței cu opțiunea Comunicare orală, Poster moderat sau Exclusiv Rezumat în culegerea de materiale. IMPORTANT. Din motive etice, lista rezumatelor respinse, nu va fi publicată. Vă rugăm respectuos să verificați de sine stătător lista rezumatelor acceptate.

Eventuale modificări/ completări sunt posibile doar în perioada de aplicare a rezumatelor. În MENIUL principal al Conferinței accesați compartimentul ÎNREGISTRARE, apoi Aplicare rezumat, și încărcați repetat rezumatul, deja în varianta actualizată, conform modelului.

Fiecare autor, în calitate de prim autor,  poate aplica doar un singur rezumat. Primul autor poate fi coautor și la alte rezumate, însă numărul total al rezumatelor să nu fie mai mare de 3.

Participanții la Conferință cu titlul științific de doctor habilitat și titlul științifico-didactic de profesor universitar pot ghida rezumatele în calitate de conducător științific, pot fi coautori a cel mult 3 rezumate, pot fi prim autor în cazul rezumatului MonoAutor.

Conținutul unui rezumat, fără titlu, autori/ coautori, afiliere nu poate depăși 2000 de semne (inclusiv spații), număr ce reprezintă lungimea admisibilă a rezumatului pentru acceptare. Vă solicităm să citiți cu atenție și în întregime Ghidul pentru autori (rezumat) din compartimentul INFORMAȚII PARTICIPANT, meniul principal al Paginii Conferinței

Rezultatele evaluării rezumatelor vor fi făcute publice după data de 10 iulie curent, fiind afișată lista rezumatelor acceptate pe pagina web a Conferinței cu opțiunea Comunicare orală, Poster moderat sau Exclusiv Rezumat în culegerea de materiale. Pentru opțiunile Comunicare orală sau Poster moderat autorul/ unul dintre coautorii rezumatului trebuie să participe la Conferință pentru a realiza prezentarea, fie comunicare orală, fie poster. În cazul în care apar circumstanțe majore și nici unul din coautori nu poate prezenta comunicarea orală sau posterul moderat, atunci vă rugăm respectuos să informați organizatorii asupra acestui fapt la adresa conferinta.anuala@usmf.md

Rezumatele se vor depune obligatoriu în două limbi: ROMÂNĂ și ENGLEZĂ, cu excepția participanților alolingvi, care vor depune rezumatele numai în limba ENGLEZĂ.

Posterul electronic va fi elaborat în limba română SAU engleză.

Comitetul științific este cel care ia decizia finală asupra modalității de prezentare a rezumatelor. Dacă nu doriți să prezentați rezumatul sub formă de poster moderat, vă rugăm să faceți legătura cu organizatorii la adresa de e-mail conferinta.anuala@usmf.md pentru anularea prezentării.

TERMENE LIMITĂ
ÎNREGISTRARE ONLINE
APLICARE REZUMAT
ȘABLOANE