ÎNTREBĂRI FRECVENTE

În mod obișnuit, confirmarea de înregistrare o primiți prin e-mail imediat după înregistrarea propriu-zisă la adresa indicată de dvs. în procesul de înregistrare. Dacă acest lucru nu s-a petrecut, vă recomandăm să verificați mesajele de tip SPAM. Uneori, accidental, notificările expediate prin e-mail pot fi percepute ca mesaj nedorit (SPAM). Dacă nu găsiți e-mailul de confirmare nici în lădița SPAM, atunci expediați un e-mail organizatorilor la adresa conferinta.anuala@usmf.md pentru elucidarea situației.

În mod obișnuit, confirmarea de înregistrare o primiți prin e-mail imediat după înregistrarea propriu zisă la adresa indicată de dvs. în procesul de înregistrare. Dacă acest lucru nu s-a petrecut, vă recomandăm să verificați mesajele de tip SPAM. Uneori, accidental, notificările expediate prin e-mail pot fi percepute ca mesaj nedorit (SPAM). Dacă nu găsiți e-mailul de confirmare nici în lădița SPAM, atunci expediați  un e-mail organizatorilor la adresa conferinta2021@usmf.md pentru elucidarea situației.

În preziua începerii conferinței veți primi prin e-mail datele de acces la eveniment. Vă rugăm la înregistrare să furnizați o adresă de e-mail validă. Evenimentele difuzate prin intermediul platformei privesc.eu vor fi disponibile pe pagina web a Conferinței, în meniul principal (compartimentul LIVE) și pe pagina https://usmf.md/ro

Da, participarea la Conferință este acreditată cu credite de educație medicală continuă.

Pentru a primi certificate de participare cu credite de educație medicală continuă trebuie să întruniți cel puțin 2 condiții:

  • să fiți înregistrat la Conferință în termenul stabilit (formularul de înregistare)
  • să participați online sau fizic (după caz) la cel puțin un eveniment din cadrul lucrărilor Conferinței.

Certificatele de participare electronice vor fi disponibile pe pagina conferinței (Compartimentul ARHIVA) în săptămâna următoare evenimentului.

Rezultatele evaluării vor fi disponibile pe pagina web a conferinței după data de 11 iulie curent.

Eventuale modificări/ completări sunt posibile doar în perioada de aplicare a rezumatelor. În MENIUL principal al Conferinței accesați compartimentul ÎNREGISTRARE, apoi Aplicare rezumat, și încarcă rezumatul în varianta finală conform modelului.

Fiecare autor, în calitate de prim autor,  poate aplica doar un singur rezumat. Primul autor poate fi coautor și la alte rezumate, însă numărul total al rezumatelor să nu fie mai mare de 3.

Participanții la Conferință cu titlul științific de doctor habilitat și titlul științifico-didactic de profesor universitar pot ghida rezumatele în calitate de conducător științific și pot fi coautorii a cel mult 3 rezumate.

Conținutul unui rezumat, fără titlu, autori/ coautori, afiliere nu poate depăși 1800 de semne (inclusiv spații), număr ce reprezintă lungimea admisibilă a rezumatului pentru acceptare. Vă solicităm să citiți cu atenție și în întregime Ghidul pentru autori (rezumat) din compartimentul INFORMAȚII PARTICIPANT, meniul principal al Paginii Conferinței

Trebuie de citit cu grijă notificarea de acceptare a rezumatului. În notificare va fi specificat modul de prezentare a rezumatului: prezentare orală scurtă sau poster moderat/ nemoderat, pentru care rezumatul dvs. a fost acceptat; apoi să începeți realizarea prezentării pentru Conferință. Unul dintre coautorii rezumatului trebuie să participe la Conferință pentru a realiza prezentarea, fie comunicare orală, fie poster. Ȋn cazul în care apar circumstanțe majore și nici unul din coautori nu poate prezenta comunicarea orală sau posterul moderat, atunci vă rugăm respectuos să informați organizatorii asupra acestui fapt la adresa conferinta.anuala@usmf.md

Rezumatele se vor depune obligatoriu în două limbi: ROMÂNĂ și ENGLEZĂ, cu excepția participanților alolingvi, care vor depune rezumatele numai în limba ENGLEZĂ.

Posterul electronic va fi elaborat în limba română SAU engleză.

Comitetul științific este cel care ia decizia finală asupra modalității de prezentare a rezumatelor. Dacă nu doriți să prezentați rezumatul sub formă de poster, vă rugăm să faceți legătura cu organizatorii la adresa de e-mail conferinta.anuala@usmf.md pentru anularea prezentării.

TERMENE LIMITĂ
ÎNREGISTRARE ONLINE
APLICARE REZUMAT
ȘABLOANE