Denumire:

„Tulburări de mișcare”

Sumar:

Cursul Educațional în Tulburări de Mișcare va fi organizat în colaborare cu Societatea Internațională de Parkinson și Tulburări de Mișcare (MDS).

Cursul este destinat tuturor persoanelor interesate în diagnosticarea și tratamentul tulburărilor de mișcare. Evenimentul este axat pe maladia Parkinson, tulburări hiperkinetice și probleme complexe în tulburările de mișcare, fiind o oportunitate unică atât pentru studenți, medici rezidenți și doctoranzi, cât și pentru neurologii cu experiență.

Cursul va fi ținut de către experți internaționali în domeniul vizat: prof. Fiorella Contarino, Universitatea Leiden, Olanda; Prof. Vincenzo Bonifati, Universitatea Den Haag, Olanda, Dr. Viorica Chelban, Institutul de Neurologie Queen Square, Londra, Regatul Unit și de către profesorii în domeniu din Republica Moldova.

Cursul oferă posibilitatea de aprofundare a cunoștințelor în domeniu, participanții comunicând la direct cu experți recunoscuți pe plan internațional în disfuncții de mișcare. Participanții vor avea oportunitatea de a participa la prelegeri și discuții în grup, precum și sesiuni de prezentare a cazurilor video.

Mesaje-cheie:

Prelegeri cu date de ultimă oră în domeniul tulburărilor de mișcare, oferite de către cercetători și neurologi cu renume, discuții interactive.

© 2022 USMF „Nicolae Testemițanu”